Шановні співвітчизники! Дорогі металурги!

Від імені багатотисячного колективу первинної профспілкової організації «Металургів» Дніпровського меткомбінату і від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня Державного прапора країни і 27-ї річниці Незалежності України!

23 і 24 серпня – знаменні дні демократії й громадської злагоди нашого народу, які стали поворотною віхою в історії розвитку Української держави. Запорука успіху – в цивільній злагоді, в єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України, в прагненні своєю сумлінною працею зміцнювати силу і славу Вітчизни.

В урочисті дні всенародних свят щиро бажаю Вам здоров'я і щастя, благополуччя і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів у високому служінні на славу України, нашого міста і комбінату, на славу її працьовитого народу.

Хай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, нехай множаться сили, енергія і впевненість у власних переконаннях. З нами Бог і неподільна Україна. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Зі святом вас! З Днем Незалежності та Днем Державного прапора!

Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів» ДМК