12 вересня в актовому залі цеху ремонту металургійного устаткування ремонтно-сервісного центру ПАТ «Дніпровський меткомбінат» відбулася зустріч генерального директора ТОВ «Метінвест-Промсервіс» Михайла Рубцова і менеджменту цієї компанії з працівниками ЦРМО РСЦ і профспілками ДМК. Це була друга зустріч, пов'язана з переходом ремонтників підприємства в МПС.

Спочатку гендиректор аутсорсингової ремонтної компанії зробив презентацію «Метінвест-Промсервіс», розповівши про її переваги. Далі із залу пішли питання. Багатьох цікавили умови переходу на нове-старе робоче місце. За словами М.Рубцова і його менеджерів для «нових» працівників нічого не зміниться, тобто їм будуть збережені соціальні гарантії. Також при переході на 10% буде збільшено їх дохід (цей термін застосовувався замість слова «оклад» – прим. автора). Добре на думку гостей йдуть у них справи і з забезпеченням усім необхідним, як інструментами, так і спецодягом.

«Якщо в людей, які перейдуть в «Метінвест-Промсервіс», буде бажання залишитися в тих профспілках, в яких вони знаходяться зараз, чи готові Ви до співпраці?» – запитала генерального директора МПС заступник голови профкому профспілки «Металургів» Ірина Пугачова.

Звернувшись в зал Михайло Рубцов відповів, що шановні колеги вправі вибирати ту профспілку, в якій зараз знаходяться. У разі, якщо працівники так і зроблять, ТОВ «Метінвест-Промсервіс» готовий працювати і з іншими профспілковими організаціями, тобто і з профспілкою «Металургів» зокрема. При цьому, за словами керівника МПС, у компанії укладений договір із запорізьким обкомом ПМГУ.

З питаннями і відповідями, які пролунали під час зустрічі, кожен може ознайомитися сам. Для цього ми записали повне відео зустрічі. У разі, якщо якісь вузькі моменти не обговорювалися, профспілка «Металургів» готова провести роз'яснювальну роботу. Головне, щоб в разі переходу в МПС ваші права, дорогі працівники ЦРМО, не були порушені.

Відео