Цех водопостачання – це «артерії комбінату». Об'єкти цеху (насосні, майстерні, радіальні відстійники...) тягнуться від прохідної до найвіддаленішої точки ДМК. Чверть століття за всіма важливими процесами в цьому структурному підрозділі стежив відповідальний і грамотний керівник – Ф.Гільмутдінов. У ці дні колеги з пошаною проводили Фаріта Санагатулловіча на заслужений відпочинок.

З металургійним виробництвом Дніпровського меткомбінату свою долю Гільмутдінов пов'язав ще в 1986 році. Тоді він прийшов в агломераційний цех №1 на посаду майстра. Через дев'ять років, з огляду на накопичений виробничий досвід та організаторські здібності, Фаріта Санагатулловіча призначають начальником цеху водопостачання. Чи знав тоді, що на цій складній і часом невдячній посаді він з невеликою перервою пропрацює близько 25 років (всього на підприємстві пропрацював майже 35 років)!

Посада ця не просто відповідальна, адже під безпосереднім керівництвом і особистим контролем Ф.Гільмутдінова знаходився цех, від роботи якого значною мірою залежала стабільна робота всього металургійного комбінату. Саме йому неодноразово доводилося приймати оперативні рішення в складних ситуаціях, які трапляються на виробництві. Крім того, потрібно бути і психологом, вміти знаходити спільну мову з людьми – без цього керівнику ніяк не можна. Значний термін керівництва цехом говорить лише про одне, людина була незамінною!

Проте у кожного з нас рано чи пізно наступають переломні моменти в житті. Як і в будь-якому цеху, сьогодні в ЦВП відбувається зміна поколінь. Поступово, передаючи досвід молоді, Фарит Санагатулловіч прийшов до важливого для себе рішення – піти на пенсію. Звичайно, розлучатися з колективом, з яким стільки пережито разом, трохи сумно. Але що поробиш, це життя, яке завжди поступово триває...

Профспілковий комітет «Металургів», цеховий профспілковий комітет і колектив ЦВП серцево дякують Ф.С.Гільмутдінову за довголітню сумлінну працю. Бажають йому міцного здоров'я, родинного щастя, миру, добра, і, звичайно ж, благополуччя.