21 липня 2019 року, в день професійного свята всіх металургів України, працівники профкому профспілки «Металургів» відвідали заслуженого металурга України, ветерана праці Дніпровського меткомбінату, колишнього голову ради ветеранів ДМК Віктора Рака, який зараз знаходиться на заслуженому відпочинку.

День працівників металургійної і гірничодобувної промисловості – знакове свято для металургів України. Його люблять, пам'ятають і, звичайно ж, чекають. У дні святкування цієї масштабної події на Дніпровському меткомбінаті ветерани із задоволенням на сторінках ЗМІ згадують про становлення різних цехів. У свою чергу молодь мотає цю історичну жилку «на вус», творячи новий і сучасний устрій почесної і шанованої в усьому світі професії.

Серед ветеранів завжди є багато почесних людей. Одного з таких корифеїв, Віктора Георгійовича Рака, в День металурга привітала профспілкова організація «Металургів». Голова профкому Олег Нагорний вручив Віктору Раку подарунок і фінансову допомогу і побажав здоров'я, довгих років життя, добра, миру і благополуччя.

Вперше на завод Віктор Рак прийшов ще підлітком у 1951 році. З тих пір він присвятив справі металурга понад 50 років! Свого часу колишній начальник зміни стояв біля витоків «біографій» шаропрокатного стану і стану 250. Займався представник чотирьох поколінь металургів і громадською роботою. З 2010 по 2018 роки Віктор Георгійович очолював раду ветеранів Дніпровського меткомбінату. У листопаді 2019 року шановний ветеран відсвяткує своє 83-річчя.