На адресу профспілки «Металургів» ДМК надійшло прохання від працівників дільниці теплосилового цеху ТЕЦ придбати їм мікрохвильову піч для розігріву їжі в обідню перерву. 15 лютого вона була задоволена. Потрібний подарунок трудовому колективу віддаленого від їдальнь дільниці вручила заступник голови профкому Ірина Пугачова.

– Для профспілки «Металургів» ДМК стало доброю традицією робити цінні подарунки цехам, в яких працюють члени нашої профспілки (раніше мікрохвильовки вручалися в агломераційному цеху №2, автотранспортному, конвертерному і інших структурних підрозділах, а також ЕЕРЦ РСЦ). На прохання трудящих ми даруємо для всіх вас новеньку мікрохвильову піч фірми Elenberg, – сказала Ірина Анатоліївна. – Користуйтеся нею на здоров'я!

Також Ірина Пугачова розповіла про роботу, яку виконала профспілка «Металургів» останнім часом: про зарплату; про безкоштовні путівки в санаторій-профілакторій для членів профспілки; про матеріальну допомогу в розмірі близько 2000 грн., яку можна отримати потерпілому або його родичу у разі нещасного випадку на комбінаті; про оздоровлення, охорону праці на комбінаті і багато іншого.