15 лютого 2019 року в АБК теплоелектроцентралі відбулися змінно-зустрічні збори. На них була присутня заступник голови профкому Ірина Пугачова. Головне питання, на яке відповіла гостя, – реакція профспілки «Металургів» на колективне звернення працівників ТЕЦ. Також Ірина Анатоліївна вручила мікрохвильову піч трудівникам віддаленої дільниці структурного підрозділу.

– Напередодні зборів на адресу профспілкового комітету «Металургів» надійшло колективне звернення працівників ТЕЦ з проханням переглянути їх рівень заробітної плати окремих посад структурного підрозділу в бік збільшення, – розпочала діалог з трудовим колективом Ірина Анатоліївна. – Керівництвом теплоелектроцентралі і управління головного енергетика вже вироблений ряд пропозицій щодо вирішення вищевказаного питання. Не пішла у сторону і профспілка «Металургів». На адресу генерального директора ПАТ «ДМК» О.Л.Подкоритова було направлено листа, з клопотанням про позитивне вирішення питання підвищення рівня заробітної плати працівникам ТЕЦ.

Питання дуже важливе. Його невирішення може привести до відтоку кваліфікованих кадрів і збільшення соціальної напруженості в структурному підрозділі. Тому, ми сподіваємося на позитивну відповідь адміністрації комбінату, – підсумувала І.Пугачова.