22 березня 2019 року відбувся урочистий захід, приурочений до 130-річчя від дня заснування ПАТ «Дніпровський меткомбінат». На сцені Палацу культури «Хімік» трудівників ДМК нагороджували генеральний директор, профспілки, обласні та міські керівники.

Голова профспілкового комітету «Металургів» Олег Нагорний привітав комбінат і його працівників з ювілеєм, побажавши рідному підприємству безперервного зростання, процвітання і успішної роботи.

– Дорогі металурги, ветерани! Дозвольте від щирого серця привітати вас зі 130-ю річницею з дня заснування нашого містоутворюючого підприємства. Бажаю вам міцного здоров'я, миру, добра, благополуччя і впевненості в завтрашньому дні. Досвід показує, що нам будь-які труднощі по плечу. Пам'ятайте, що профспілка «Металургів» завжди поруч, готова підставити своє плече і надати допомогу в будь-яких ситуаціях, навіть у найскладніших. Разом ми сила!

За високий професіоналізм, активну громадянську позицію, вагомий внесок у профспілковий рух на комбінаті і в зв'язку із святкуванням 130-ї річниці з дня заснування ДМК Олег Анатолійович нагородив трьох лідерів первинної профспілкової організації «Металургів». Кращим головою цехового комітету став майстер по ремонту обладнання РСЦ Микола Гострий, найкращим профактивістом – інженер управління соціальної політики Олена Кайко, а кращим дільничним головою цехового комітету – електромонтер РСЦ Андрій Коротєєв.

Вітання прозвучали і від керівників області, міста, ДМК, а також колег інших профспілкових організацій. Кожен з них вручив працівникам Дніпровського металургійного комбінату заслужені нагороди.

Завершилася святкова програма виступом українського співака Арсена Мірзояна, який раніше працював інженером у ПАТ «Запоріжсталь».

Світлини

Відео