20 квітня 2021 року в музеї історії ДМК відбулася зустріч профактиву профспілки «Металургів» з представниками страхової компанії «Саламандра». На заході обговорювалися різні питання, пов'язані з новим страховим пакетом від COVID-19, який страховики підготували на прохання профспілки «Металургів».

На Дніпровському меткомбінаті працюють дві незалежні одна від одної страхові компанії – АСКА та «Саламандра». Перші надають безкоштовні страхові послуги для абсолютно кожного працівника підприємства. У розпорядженні дмковців – проплачений адміністрацією страховий пакет. З одного боку це звичайно ж плюс. Але є і недолік – не маючи договору на руках (договором володіють лише сторони-підписанти), працівник не володіє повною інформацією в разі, якщо він вважає, що з ним настав страховий випадок. В результаті такий працівник часто звертається до «Саламандри». Адже тільки ця компанія й компанія АСКА мають договірні відносини з комбінатом. Як показала практика, АСКА «працює» тільки з працівниками підприємства. «Саламандра» ж «закриває» ті питання по страхових подіях, що не охоплює АСКА.

Профспілка «Металургів», як орган захисту та допомоги, постійно знаходиться в пошуку нових рішень. В Україні на повну розгорнулася ситуація, пов'язана з COVID-19. На жаль, багато хто не може впоратися з усіма складнощами і, особливо, потребами хворих коронавірусною нечистю. Єдиний вихід – це, звичайно ж, страховка. Незважаючи на те, що страховики не охоче займаються страхуванням від «корони», компанія «Саламандра» пішла назустріч профспілці та підготувала на її прохання антіковідний страховий пакет. Нижче наводимо умови такого пакета. У разі, якщо з'явилися питання, звертайтеся за довідками за телефоном: 0672516019.