13 липня 2019 року відбувся відкритий літній кубок Дніпра з армспорту. На цих змаганнях, які проводилися на фестивальному причалі, взяли участь і кам'янчани. Найкраще вдалося виступити призеру чемпіонатів світу та Європи, працівникові Дніпровського меткомбінату Дмитру Сороці, якого традиційно підтримує профспілка «Металургів».

Перший гучний успіх до металурга ДМК прийшов у 2017 році, коли Дмитру Сороці вдалося пробитися на п'єдестал чемпіонату світу з армспорту серед людей з обмеженими можливостями. Вдавалося відомому в Кам'янському атлету приміряти медалі чемпіонату України і в армліфтингу. Цього року майстру спорту міжнародного класу з армрестлінгу також підкорялися висоти. Навесні Сорока став срібним призером чемпіонату Дніпропетровської області на ліву руку і бронзовим – по сумі виступів двох рук. Брав участь спортсмен і в чемпіонаті України.

І ось новий старт – відкритий літній кубок міста Дніпро з армспорту, де армрестлери боролися в п'яти вагових категоріях – 68, 75, 86, 95 і 95+ кг. Двом кам'янчанам вдалося пробитися до числа призерів. З «сріблом» додому повернувся Євген Парфьонов (в/к 95+), який виступав з травмованою лівою рукою. Переможцем за сумою зустрічей на ліву і праву руку став Дмитро Сорока. Він бився у ваговій категорії до 86 кг.