Профспілка «Металургів» продовжує нарощувати темпи по оздоровленню членів профспілкової організації та ознайомлення з прекрасними місцями України. Черговим святом для працівників Дніпровського меткомбінату стали грудневий і січневий різдвяні тури в Трускавець і Львів. Відгуки – тільки позитивні!

Перший етап тривалої річної програми під назвою «Різдвяний Львів» стартував наприкінці грудня 2018 року. 25 працівників ДМК, які є членами профспілки «Металургів», із задоволенням вирушили в Західну Україну. По приїзду ми отримали безліч позитивних відгуків про минулу поїздку.

– За пропозицією профспілки «Металургів» ПАТ «ДМК» з'їздили в «тур вихідного дня» в місто Трускавець. Колеги – це супер! – розповідає працівник киснево-компресорного цеху комбінату Олександр Зубков. – У Західній Україні не вперше: були в Прикарпатті, Закарпатті, але ця поїздка вартує окремої похвали. Перше, чотиризірковий готель «АЛЬКОР», де ми жили. Його введено в експлуатацію в 2018 році. Тут все сяє! Друге, ресторан в готелі з якісною, смачною кухнею, офіціантами, і знову ж таки – сяючою чистотою. І третє, екскурсії. Ми представляємо, як складно організувати заздалегідь (за кілька тижнів) екскурсійний супровід. Але профкому профспілки «Металургів» це вдалося! Окремо дякуємо за створення «старшого групи». Ірина Левінтінівна Бєлоусова дуже допомогла і з прибуттям, і з розміщенням, і з організацією на екскурсіях, і навіть зі зворотними залізничними квитками. Профспілці «Металургів» ДМК, які організували цей проект – велика подяка! Сподіваємося, що і надалі профспілка «Металургів» буде радувати нас своїми новими і яскравими ідеями!

А ось що пише працівник цеху водопостачання Ірина Радочин.

– Хочу поділитися враженням від поїздки в Трускавець. Сподобалося буквально все і проживання в чотиризірковому готелі «Алькор», і харчування, і екскурсії. Хто не був в Західній Україні, думаю буде в захваті від природи і місцевого колориту. Їхати варто! Записуйтеся, не пошкодуєте!

Це тільки кілька відгуків, але було їх набагато більше. Так що не роздумуйте, звертайтеся до голови цехового комітету вашого структурного підрозділу ДМК і подорожуйте в світ природних казок і чарівності.

Нагадаємо, що новий розкішний чотиризірковий готель «Алькор» відкрив свої двері в лютому 2018 року. Це не просто готель в Трускавці, а вдале поєднання комфортного відпочинку і медичного центру нового покоління зі славними традиціями оздоровлення на відомому бальнеологічному курорті Західної України. На час гастролей в цьому готелі регулярно зупиняються зірки шоу-бізнесу. Також в курортному комплексі преміум-класу вже двічі відпочили і 52 члена профспілки «Металургів» Дніпровського меткомбінату.

На черзі третій тур вихідного дня, який відбудеться в період з 17 по 20 лютого. Впевнені, що і на цей раз враження від поїздки будуть тільки позитивні. Не вірите? Приєднуйтесь до профспілки «Металургів» і все побачите на власні очі!