Підписано договір про взаємні зобов'язання між ТОВ «Придніпровський механічний завод» та первинною профспілковою організацією «Металургів». Також вже відбулися вибори профспілкового цехового комітету.

Згідно вищевказаного Договору з 1 вересня 2018 року працівники ПМЗ будуть забезпечені 22-ма соціальними пільгами і гарантіями.

Профспілка «Металургів» також запропонувала ряд пільг. Крім санаторно-курортного оздоровлення і відпочинку, однією з найважливіших є виплата безповоротної фінансової допомоги працівникам-членам профспілки в розмірі від 500 грн. до 2000 грн. в зв'язку з важким матеріальним становищем і на лікування.

4 жовтня 2018 року представники профкому профспілки «Металургів» в черговий раз відвідали ПМЗ.

На цей раз до порядку денного увійшло питання формування складу цехового комітету підприємства. Перед працівниками Придніпровського механічного заводу виступили голова профкому Олег Нагорний, його заступник Ірина Пугачова, голова комісії по виробничому побуту Євген Санін, юрисконсульт Олександр Чабан.

Вони розповіли про діяльність молодої профспілкової організації (ППО «Металургів» заснована 27 січня 2016 року).

Після обговорення та відповідей на питання, які цікавили працівників ПМЗ питання, відбулися вибори голови та членів цехового комітету.

Профспілка «Металургів» є найчисленнішою профспілковою організацією Кам'янського. Вже сьогодні в її рядах перебуває близько 12 тисяч чоловік – працівників і ветеранів ПАТ «Дніпровський меткомбінат», ТОВ «Придніпровський механічний завод», Кам'янського вищого професійного училища та інших соціальних партнерів.

До нас можуть приєднатися і працівники інших підприємств та організацій міста, а також громадяни, які навчаються або працюють в навчальних закладах Кам’янського.

Якщо бажання вступити до профспілки «Металургів» є у людей, які працюють за трудовим договором у фізичних осіб-підприємців, наша організація теж готова до співпраці. Нагадаємо, що ППО «Металургів» – єдина організація в місті, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні. Це підтверджується свідоцтвом, виданим Національною службою посередництва та примирення.

Читайте також: